Viföräldrar.se blir betalsajt

Viföräldrar.se fylls på med exklusivt material som bara blir tillgängligt för betalande medlemmar. Chefredaktör Sara Tuncel förklarar varför.

Den 26 juni 2018 lanserade Vi Föräldrar ett nytt digitalt erbjudande. Erbjudandet innehåller bland annat exklusivt material med barnpsykolog Malin Bergströms svar på hundratals läsarfrågor, tusentals artiklar om barn och föräldraskap samt konsumentguider om barn- och föräldraprodukter.

För att läsa konsumentguiderna och barnpsykolog Malin Bergströms svar på läsarfrågor, samt för att lyssna på och läsa ljudartiklar, behöver du vara medlem. (Icke-medlemmar har inte tillgång till dessa texter, men till vissa övriga artiklar.)

Som medlem på sajten får du obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll för 79 kronor i månaden. Är du redan prenumerant på papperstidningen får du ett rabatterat pris på 39 kronor i månaden.

Sara Tuncel, chefredaktör

Sara Tuncel, chefredaktör på Vi Föräldrar, tycker att förändringen är nödvändig.

– Det främsta skälet är att vi ser att det finns ett stort behov av kvalitativ journalistik inom de områdena som vi bevakar, det vill säga graviditet, barn och föräldraskap. Det finns ingen annan som gör det vi gör. Vi har gjort det här i pappersform i 50 år, självklart vill vi göra det lika bra där föräldrar läser idag: på en skärm.

Men varför ska det kosta pengar?
– För att det kostar pengar att göra journalistik. Det kostar pengar att ha journalister anställda, att låta dessa journalister ägna tid åt att läsa in sig på ett ämne, hitta kunniga och relevanta intervjupersoner, göra intervjuer och att skriva artiklar. Tidigare har våra reportrar gjort detta för papperstidningarna – Vi Föräldrar och Vi Föräldrar Gravid – och det har bekostats av tidningsköparna. Nu när vi i allt högre utsträckning kommer att producera nytt och exklusivt föräldramaterial direkt för sajten blir det naturligt att det kostar att även ta del av det.

Vill du bli medlem? Klicka här!

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om medlemskap på Viföräldrar.se.


Bli medlem idag!
digital prenumeration 79 kr/mån Ingen bindningstid!

Faktagranskade råd om graviditet, bebisar, barn & föräldraskap

Fritt antal artiklar, konsumentguider & ljudartiklar

Exklusiv frågebank med barnpsykolog Malin Bergström

Jag godkänner prenumerationsvillkoren. Därmed samtycker jag till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren