Här är Nya Vi Föräldrar

22 november kommer nya numret av Vi Föräldrar i butik, i en mer kaxig och självsäker form. Även innehållet är nytt. Men tidningens höga trovärdighet är fortfarande densamma.

– Det känns fantastiskt att äntligen få realisera mina visioner om hur en modern, aktuell och trovärdig föräldratidning för alla småbarnsmammor och – pappor ska se ut, säger Louise Bratt Tidmarsh, som tidigare i år tog över som chefredaktör på Vi Föräldrar efter föräldraledigheten med sonen Billy, nu 2.

Bakom nya formen står Vi Föräldrars AD Susanne Henriksson.

– Formen har blivit mer unisex och det känns helt rätt eftersom våra läsare är både mammor och pappor. Jag har bland annat rensat bland färgerna och jobbat med mer svart, eftersom vi har så mycket gullighet i barnbilderna ändå, säger hon.

I mixen på Vi Föräldrar ingår medarbetare som vassa och roliga pappakrönikören Fredrik Backman, populära och erfarna barnpsykologen Malin Bergström och inspirerande barndietisten och matkreatören Sara Ask. Dessutom är Maria Zamore, en av Sveriges främsta journalister inom barn och föräldraskap, fast reporter på redaktionen.

Nytt är fler Just nu-sidor med nyheter, spaningar och trender, fasta sidan Duellen där aktuella småbarnsföräldrar tycker till i brännande barnfrågor, och att Vi Föräldrars engagerade läsare kommer att synas ännu mer i tidningen.

– Vi har dessutom nyligen genomfört vår stora och unika undersökning Vi Föräldrar-rapporten 2013, som vi är jättestolta över. Där har vi intervjuat mer än 1 000 småbarnsföräldrar om allt från sömn till skuld och sex, säger Louise Bratt Tidmarsh.