Årets trots-event! Lär dig sätta gränser med lyhört föräldraskap

Lär dig mer om ditt barns utveckling – och om varför trots är bra! Dessutom: så sätter du gränser med lyhört föräldraskap. 

SLUTSÅLT!

Välkommen till en inspirerande kväll den 26 oktober på Scandic Continental i Stockholm! Temat är trots, bråk och hur du sätter gränser genom lyhört föräldraskap, med fokus på småbarnsåren. Med oss har vi Vi Föräldrars populära barnpsykolog Malin Bergström och psykolog Bo Hejlskov Elvén, aktuell med succéboken Barn som bråkar – Att hantera känslostarka barn i vardagen.

Under kvällen har du chans att ställa frågor till både Malin Bergström och Bo Hejlskov Elvén. Vill du inte ställa din fråga öppet finns chans att lämna in den före seminariet. Du kan också mejla till oss redan nu: red@vf.bonnier.se (skriv TROTSEVENT i ämnesraden).

Det blir en helkväll med spännande och inspirerande föräldraföreläsningar, massor av skratt (!)  – och mingel, mat och shopping. 

 

Malin Bergström föreläser på Vi Föräldrars event

Det här, och mycket mer, får du med dig från kvällen:

•  Spännande och utvecklande seminarier med Malin Bergström, Vi Föräldrars barnpsykolog, och Bo Hejlskov Elvén, psykolog och författare till boksuccén Barn som bråkar – att hantera känslostarka barn i vardagen.

•  Möjlighet att få svar på just dina frågor 

• Mingel, ett glas vin/alkoholfritt med tilltugg före seminariet

• Kaffe i pausen

• Möjlighet att shoppa till eventpriser hos våra sponsorer och i Vi Föräldrar-butiken. 

• Välfylld goodiebag (värde cirka 400 kr)

Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, plan 3, Stockholm
Datum: 26 oktober. Tid: 19.00 (insläpp från 18.15) till cirka 21.30.
Pris: 299 kr (+ serviceavgift). Köp din biljett på ticketmaster.

Har du frågor om eventet eller vill passa på att redan nu ställa din fråga om trots? Mejla till red@viforaldrar.se. Döp ditt mejl till TROTSEVENT. 

Vi ses den 26 oktober – varmt välkomna!

Vi Föräldrar-redaktionen

 

Trots-eventet i samarbete med: