Bli medlem på Viföräldrar.se!

Viföräldrar.se växer som medlemssajt, och just nu är första månaden gratis för dig som vill få tillgång till allt vårt material om graviditet, barn och föräldraskap.

 

PROVA EN MÅNAD GRATIS! Just nu är medlemskapet gratis den första månaden*. Läs mer och bli medlem på Viföräldrar.se här – och varmt välkommen! (Psst! Ingen bindningstid!)

Kan man lita på graviditetstesten? Vad händer på barnmorskemottagningen? Vad kan man äta när man är gravid? När är dags att åka till förlossningen – och hur går det egentligen till att föda barn?

Och sedan, när bebisen har kommit: Vad gör man om den vaknar hela tiden? Om den vill amma eller flaska jämt?Vad behöver barn för att må bra och utvecklas? Hur funkar inskolning på förskolan?  Och när barnet trotsar – hjälp, vad händer, vad GÖR man?

På Viföräldrar.se finns tusentals artiklar om det mesta du som blivande, nybliven eller rutinerad förälder undrar. Som medlem har du fri tillgång till dem alla.

Dessutom kan läsa hundratals läsarfrågor med svar från Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström, du har tillgång till praktiska köpguider och kan lyssna på ljudartiklar.

Just nu är medlemskapet gratis den första månaden*. Läs mer och bli medlem på Viföräldrar.se här – och varmt välkommen! (Psst! Ingen bindningstid!)

* Därefter kostar det 79 kronor i månaden.

Är du prenumerant på papperstidningen Vi Föräldrar ingår tillgång till allt vårt digitala material. Här kan du skapa ditt användarkonto!

LÄS OCKSÅ: Viföräldrar.se blir betalsajt

FRI TILLGÅNG TILL ALLT PÅ VIFÖRÄLDRAR.SE

Las mer och bli medlem_knapp


Digital prenumeration
Lär dig vad barn behöver för att må bra – JUST NU 0 kr första månaden!
(därefter 79 kr/mån)
Ingen bindningstid

Faktagranskade råd om graviditet, bebisar, barn & föräldraskap

Fritt antal artiklar, konsumentguider & ljudartiklar

Exklusiv frågebank med barnpsykolog Malin Bergström

Vi Föräldrars magasin digitalt i appen Wype

Nyhetsbrev med ett urval av intressanta nya artiklar

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren