I annonssamarbete med PHIL&TEDS

Vissa av oss har äventyr i blodet. Och visst går det att leva ett aktivt liv med resor och friluftsliv, även med små barn i familjen. Vi listar prylarna som gör det möjligt!

Tar ditt gamla liv slut när du får barn? Tvärtom! Det blir snarare mer av allt, men kräver möjligtvis lite bättre planering och utrustning. Med rätt typ av barnprodukter kan barnen följa med i ditt aktiva liv. Fortsätt att göra det du älskar – fast nu med dina bästa följeslagare!
Här är 5 hjälpmedel som du kommer att behöva på vägen:

1. En flexibel barnvagn

fransandflora_sport_buggy

Sport från Phil & Teds är en stabil men samtidigt smidig barnvagn för både city- och vildmarksliv. Du kan enkelt addera en sittdel för syskon.

Den aktiva familjen behöver en smidig barnvagn som både fungerar i både terräng och i citymiljö. Den ska vara enkel att fälla ihop för bil-, tåg och flygresor. Det bästa knepet när du ska välja barnvagn: Definiera familjens behov, er vardag och fritid! En aktiv familj behöver en vagn som är som dem: flexibel och redo för utmaningar.

2. En bärsele eller bärstol

parade

En bärstol är perfekt för föräldrar som är på språng. Och de allra flesta barn älskar utkiksplatsen i förälderns närhet.

Det enklaste sättet att ta dig runt med små barn och bebisar är i bärsele eller bärstol. Oftast är det där som ditt barn trivs allra bäst. Nära och trygg på sin förälders rygg kan hen ta in omvärlden. Och du som förälder har händerna fria för vilken utmaning som än gäller för dagen: Shopping på stormarknaden eller en vandring i vacker natur.

3. En portabel barnstol

mumtraveldiaries

Tur att man kan få med sig barnstolen på drömresan. En så kallad stol på bord är lätt att hänga och montera på flertalet bord och eh, räcken!

Ok, du har nu vagnen som du tar dig fram med, du har bärselen/ryggsäcken för smidig transport, men hur gör du när det är dags för babyn att äta? Oavsett om du besöker vänner, är ute och campar eller är på en dagsutflykt så underlättar en så kallad stol på bord måltiden för både dig och babyn.

4. En transportväska för barnvagnen

0

Att transportera barnvagen är ofta krångligt. En smidig transportväska underlättar flyg- eller tågresan och skyddar även vagnen från onödigt slitage.

Trött på att stå och krångla med plastsäckar på flygplatsen i sista minuten? Med en praktisk transportväska från Phil & Teds får du plats med alla typer av barnvagnar och du kan vara säker på att din vagn kommer fram intakt.

5. En resesäng för vila och trygghet

PHIL_AND_TEDS_traveller_lifestyle_630-x-475

En trygg plats för barnen, var ni än befinner er. Välj en lätt och kompakt resesäng som även fungerar som lekhage och solskydd i utomhusmiljö. Den här sängen har en öppningsbar långsida som gör det enkelt för barnet att ta sig in och ut själv.

Vilka är Phil&Teds? Phil&Teds är ett nyazeeländskt märke som producerar innovativa baby- och barnprodukter för att underlätta familjers vardagsliv med barn. Deras produkter är perfekta för familjer som älskar utomhusaktiviteter och resor. De erbjuder barnvagnar, resesängar, barnstolar som har gemensamt att de är smidiga och funktionella att ha med sig. Se hela utbudet här!

För det lilla barnet är sömnen och platsen de associerar med sömn fundamental. Är man en mamma eller pappa som gillar miljöombyten behöver man inte begränsa sin tillvaro, men däremot skapa trygghet och rutiner för barnet – oavsett var ni befinner er. En resesäng är därför a och o. Idag finns bra alternativ som är bekväma och inte tar för mycket plats för familjer på väg. Trevlig resa!


Bli medlem idag!
digital prenumeration 79 kr/mån Ingen bindningstid!

Faktagranskade råd om graviditet, bebisar, barn & föräldraskap

Fritt antal artiklar, konsumentguider & ljudartiklar

Exklusiv frågebank med barnpsykolog Malin Bergström

Jag godkänner prenumerationsvillkoren. Därmed samtycker jag till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren