Väntar du barn? Pröva vår röstassistent!

Nu finns Vi Föräldrars gravidkalender för Google Home! Och har du ingen smart högtalare går det lika bra med appen Google Assistent. Så luta dig tillbaka i solstolen och lyssna på vad som händer i magen vecka för vecka.

 Tyvärr har vi just nu tekniska problem med vår röstassistent till Google Home/Google Assistent. Vi kommer att uppdatera här när allting fungerar som det ska! 

Vill du LÄSA om graviditeten vecka för vecka istället?
Gå till vår graviditetskalender!

I Vi Föräldrars graviditetskalender får du veta vad som händer både med den gravida och med bebisen i magen, vecka för vecka.

Nu kan du inte bara läsa, nu kan du lyssna (och faktiskt också prata med) vår gravidkalender! Det du behöver är en mobiltelefon eller en Google Home, en så kallad smart högtalare.

Om du vill använda tjänsten i din mobil laddar du enkelt ner appen Google Assistent till din iPhone. Har du en android finns appen redan i telefonen.

Lyssna på gravidkalendern

  1. Starta din Google Home genom att säga ”Hej Google” eller ”OK Google”, eller öppna appen Google Assistent i din mobil.
  2. Säg: ”Prata med Gravid vecka för vecka”.
  3. Nu har du startat gravidkalendern och kan välja vilken graviditetsvecka du vill höra om!

Det här är Vi Föräldrars graviditetskalender

Gravidkalendern baserar sig på innehåll i Vi Föräldrars stora bok om barn, som i sin tur är baserad på intervjuer med ett åttiotal av Sveriges främsta experter på bland annat graviditet, förlossning och föräldraskap.