I varje nummer av tidningen Vi Föräldrar svarar vår barnpsykolog Malin Bergström på frågor från er läsare. Här kan du ställa din egen fråga.

Malin Bergström är Vi Föräldrars barnpsykolog med
lång erfarenhet från barnhälso­vården (bvc) och barn-
och ungdoms­psykiatrin (bup). Malin Bergström är också docent och forskar på Karolinska institutet och Stockholms universitet.

I varje nummer av Vi Föräldrar kan du läsa hennes svar på läsarfrågor. Malin svarar på frågor som rör föräldraskap och barn, med särskilt fokus på de allra minsta. Är du medlem på Viföräldrar.se kan du ta del av Malins svar här! Medlem blir du genom att klicka på ikonen uppe till höger.

Har du en fråga du vill ställa?

Skriv in din fråga i formuläret nedan. Du kan också mejla din fråga till fragamalin@vf.bonnier.se eller skriv till Vi Föräldrar, Fråga Malin, 105 44 Stockholm.

När du ställer din fråga godkänner du samtidigt publicering i tidningen Vi Föräldrar, på Viföräldrar.se och i andra publikationer och kanaler under varumärket Vi Föräldrar. Du godkänner också att din fråga kan komma att bearbetas (till exempel kortas) och att den kan publiceras utan ditt namn.

Du kan vara anonym, men ange en signatur. Om din fråga besvaras behöver du inte vänta tills den publiceras i tidningen eller här på Viföräldrar.se – du får ett mejl så fort Malin har svarat!

Missa inte Malin Bergströms bok Fråga barnpsykologen – 142 frågor och svar om att vara förälder – läs mer här!

bokomslag Fråga barnpyskologen