Tävla i Sommarskrattet!

Filma ditt barn och vinn en videokamera!

Vill du vinna en HD-videokamera värd 8 000 kronor? Var med i Vi Föräldrars sommartävling! Skicka in det roligaste filmklipp du har på ditt barn, så kan videokameran bli din!

Har du lyckats fånga ett riktigt roligt ögonblick med ditt barn på film?

Om inte, passa på att filma i sommar, för den som skickar in det bästa filmklippet har nu chans att vinna en Panasonic HDC-SD5, en liten och smidig videokamera, som spelar in i full HD-kvalitet med 1920×1080 pixlar.

Kameran är värd 8 000 kronor, väger 340 gram och har måtten 65 x 67 x 135 mm.
 

2:a pris: Kompaktkameran Lumix DMC-FS3 från Panasonic, värde 1 995 kronor.
3:e pris: Kompaktkameran Lumix DMC-LS80 från Panasonic, värde 1 495 kronor.

Båda kamerorna har 8,1 megapixlar upplösning och en vidvinkeloptik på 33 millimeter, vilket ger en hög bildkvalitet.


Så här går det till:

• Ditt filmklipp får högst vara 1 minut långt, och gärna kortare än så. Det måste vara i något av dessa filmformat: avi, mov, wmv, QuickTime, Xvid, DivX eller vanlig DVD-film.

• Bränn klippet på en cd- eller dvd-skiva och skicka den till: Vi Föräldrar, 109 64 Stockholm senast den 12 augusti.

• Märk kuvertet med ”Sommarskrattet”, och glöm inte att bifoga lite kort information om vad klippet föreställer (till exempel vad det eller de barn som medverkar i klippet heter, hur gamla de är, vad de gör, när det filmades och vem du är (kanske mamma, pappa, mormor eller farbror?) Bifoga också uppgifter på hur vi kan nå dig.

• Vi förbehåller oss rätten att publicera tävlingsbidrag, fakta om vad klippet visar samt tävlingsdeltagarnas namn och bostadsort på viforaldrar.se och i tidningen Vi Föräldrar.

• Semifinalister utses av en jury bestående av representanter från Vi Föräldrar, och dessa semifinalister får sedan besökarna på viforaldrar.se rösta på. Vinnarna presenteras i Vi Föräldrar nummer 13/2008.

Beslutet kan inte överklagas. Vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda, eller anhöriga till anställda, på Vi Föräldrar får ej delta i tävlingen.

Tävlingen har också utlysts i Vi Föräldrar 8/2008