Pixibok för vuxna: Lilla feta babyn

Här kan du ladda ned Ulf Nilssons pixibok!

Här kan du ladda ner Ulf Nilssons pixibok!

Ulf Nilsson, 2006 års Astrid Lindgren-pristagare och en av våra mest omtyckta barnboksförfattare, har gjort en pixibok för vuxna, exklusivt för Vi Föräldrars läsare.

– Det är ju en väldigt särskild liten varelse man får med sig hem från BB – en som uppför sig på ett sätt som vi vuxna aldrig skulle kunna göra, en som kräks, rapar, somnar och vill ha saker omedelbart, med en oerhörd kraft. Jag tänkte att det kunde vara roligt att fundera kring det, säger Ulf Nilsson, relativt nybliven fembarnsförälder, i Vi Föräldrar nummer 1 2007.

Ytterligare en inspirationskälla är Pixiboksformatet, som inte bara har klara fördelar för barn, utan även för nyblivna föräldrar, menar han:

– För egen del läser jag ingenting sedan nio och en halv månad tillbaka. Som småbarnsförälder gör man inte det, man har inte tid. Det enda jag tror att nyblivna föräldrar har tid att läsa är en liten pixibok.

Här nedan kan du ladda ned Lilla feta babyn. Skriv sedan ut den, klipp, klistra och häfta – och vips! har du pixiboken i din hand.

Lilla feta babyn