Gå på barnvagnsbio med en vän!


Barnvagnsbio är chansen att få se en aktuell film i specialanpassad miljö tillsammans med din baby.

Salongsbelysningen är svag och filmljudet dämpat. I mitten av föreställningen bjuds en skön paus, perfekt för blöjbyte och fika i foajén.

SF Bios barnvagnsbio finns på ett 20-tal platser från Malmö i söder till Umeå i norr. Nestlé är en av sponsorerna och har alltid någon god nyhet att bjuda de yngsta på.

Just nu har du som bor eller vistas i Stockholm möjlighet att få biljetter till dig och en vän till specialvisningar av filmen Fool´s Gold vid tre tillfällen under maj månad.

Gör så här:
För att få tillgång till biljetterna (som gäller två föräldrar med två bebisar) måste du vara medlem i Nestlé Barnmatsklubb. Gå in och registrera dig i klubben på http://www.nestlebarnmat.se  så kan du skriva ut ett värdebevis som du löser in i kassan på valfri SF Bio från måndagen den 28 april 2008.

Obs! Antalet platser är begränsade, bebisarna ska ju också få plats, så först till kvarn…

Möt Martina Haag

Före filmen får du träffa fantastiska fyrbarnsmamman, författaren och skådespelaren Martina Haag. Njut av hennes härliga och högst personliga reflektioner kring livet med barn.

Barnvagnsbio med Martina Haag är initierat av Nestlé barnmat och genomförs i samarbete med
Vi Föräldrar och SF Bio.

Varmt välkommen!

Filmen visas:
Tisdag 6 maj kl 11.00 på Filmstaden Söder
Onsdag 7 maj kl 11.00 på Filmstaden Sergel
Onsdag 14 maj kl 11.00på Filmstaden Sergel

Filmen Fool´s Gold handlar om ett gift par, som tillsammans har letat efter bortglömda skatter i åtta års tid. De har inte lyckats, och börjar nu tappa stinget, lusten och varandra. När en ny ledtråd uppenbarar sig återupplivas parets äventyrslust och kanske även deras känsla för romantik…
Fool´s Gold är en romantisk komedi regisserad av Andy Tennant med Matthew McConaughey och Kate Hudson. Se trailern på www.foolsgoldfilmen.se.
Filmen har biopremiär 18 april.


Läs mer och skriv ut ett värdebevis från Nestlé Barnmatsklubb