Baby & Barnmässan

Vardagsliv är temat på årets Baby & Barnmässa på Svenska Mässan i Göteborg den 27 februari–1 mars. Vi ses där!

I år arrangeras Baby & Barnmässan för fjärde gången.

– Vi har utvecklat det som besökarna uppskattat och efterfrågat mest, nämligen konkreta tips till föräldrarna, förklarar mässansvariga Anna Ullenby Jarnö.

I föräldraloungen talar bland andra komikern Anna Mannheimer om att vara adoptivförälder, krönikören Ann Söderström bjuder på humoristiska råd om hur man överlever vardagen och matjournalisten Johanna Westman pratar om barn och mat.

Vi Föräldrars barn- och föräldrapsykolog Malin Alvén svarar på besökarnas frågor och vår reporter Anna-Maria Stawreberg, som skrivit boken Allt du vill veta om barnets SÖMN men varit för trött för att fråga om, är redo att prata sömn med alla vakna föräldrar.

Malin Alvén och Anna-Maria Stawreberg finns förstås också på plats i Vår Föräldrars egen mässmonter. Här får du chansen att träffa oss som jobbar på redaktionen och köpa våra böcker och tidningar till specialpris.

Mässan bjuder även på skoj och äventyr. På barnens egen scen dyker såväl Alfons Åberg, Mamma Mu och Törnrosa upp. Det blir streetdance, nallesjukhus, clowner, bio och mycket annat.

Vi ses!

PS Vill du veta mer om mässan och mässprogrammet? Kolla hemsidan www.babybarn.se