Vi är Sveriges största föräldratidning!

Vill du förstå vad barn behöver för att må bra? Veta mer om nästa steg i din bebis utveckling? Få koll på vilka funktioner som är viktigast på en barnvagn eller vilka galonisar som du ska köpa till ditt barn? Då har du hamnat rätt!

 

  • Vill du förstå vad som skiljer Viföräldrar.se från andra sajter om graviditet, barn och föräldraskap? Läs mer här.
  • Vill du annonsera i Vi Föräldrar eller på viföräldrar.se? Klicka här.
  • Var med i vår panel – och tjäna pengar! Titta in här.
  • Frågor om din prenumeration? Fråga oss här.
  • För att läsa din tidning på läsplatta och smartphone – klicka här.
  • Läs om det senaste numret här.

Allt det här är Vi Föräldrar

Vi Föräldrar nr 3/2018.

Magasinet Vi Föräldrar kommer ut 12 gånger/år. Här kan du prenumerera eller håll utkik efter erbjudanden på startsidan. Då betalar du mindre än i butik!

Vi Föräldrar Gravid 1/2018.

Magasinet Vi Föräldrar Gravid är en specialtidning för dig som väntar barn! Tidningen går inte att prenumerera på utan säljs i butik. Har du svårt att hitta ditt eget ex? Be din handlare ta in tidningen eller köp den här!

 

 

Bokomslag på Vi Föräldrars böcker Fråga barnpsykologen Vi Föräldrars stora bok om barn och Trotsboken.

Fråga barnpsykologen är den senaste boken från Vi Föräldrar.

Självklart gör vi böcker också! Här är tre favoriter:

  1. Vår senaste bok, Fråga barnpsykologen – 142 frågor och svar om att vara förälder har releasedatum i april, men går att förbeställa redan nu. Den vänder sig till alla föräldrar med barn mellan 0 och 5 år.
  2. Vi Föräldrars stora bok om barn är en oumbärlig bok för alla som lever med barn – och för alla som väntar barn, eftersom den inleds med en del som handlar enbart om graviditet och förlossning. Det är en perfekt present på en babyshower!
  3. Trotsboken … tja det hörs ju på namnet, vad den handlar om! En klassiker som har hjälpt många föräldrar genom åren.Läs mer om böckerna och köp dem här.

Nyhetsbrevet Vi Föräldrar Just nu – ett mejl vi gör om det senaste om barn och föräldraskap, direkt i din inkorg två gånger i månaden. Inget spam – bara 100 % användbar info. Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att skriva upp dig längre ner på den här sidan.

Kurser Nu har vi lanserat vår första onlinekurs Sova hela natten – ge ditt barn bättre sömn utan sömnmetoder om barns sömn med vår barnpsykolog Malin Bergström. Kursen är ett samarbete med tidningen mama och Brillbee. Läs mer och prova här!

Event för föräldrar – 2 oktober 2018 är det dags igen för ett fullspäckat event igen. Läs mer och köp biljett här!

Webbshopen – fina och användbara föräldra- och bebisprylar till extra bra priser för våra magasinsprenumeranter. Shoppen!


Viforaldrar.se – sajten som du befinner dig på just nu. Passa på att klicka runt och läsa om allt ifrån hur man kan veta att förlossningen är nära till vad tassmetoden (jo, det har faktiskt med katter att göra) är för något. Saknar du något som du skulle vilja läsa? Mejla oss gärna! 

Vi Föräldrar finns också på Facebook, Instagram, Pinterest och Twitter. Vi Föräldrar Gravid hittar du på Instagram och Facebook. Följ oss gärna!

Alla fotografier på sajten kommer från Shutterstock.com om inget annat anges.
NUVARANDE Vi är Sveriges största föräldratidning!
NÄSTA Vi Föräldrars trotsevent 2018