Vi Föräldrar nr 2/2018 är ute i butik nu.

Vi Föräldrar – Sveriges största föräldratidning

Vad behöver en bebis för utrustning? Hur ska vi vår 1,5-åring att sova? Hjälp, min bebis har fått feber och utslag! När ska jag få lite tid för mig själv och min partner? Att få barn är bland det största i livet och frågorna är många.

Vi som jobbar på Vi Föräldrar brinner för frågor som har med barn och föräldraskap att göra. Vi vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt info – vi vill helt enkelt vara stället som en kan vända sig till för att få en motvikt till alla åsikter och allt tyckande som ofta omgärdar barn och barnuppfostran. För att få svaren vänder vi oss till Sveriges främsta experter; ingen fråga är för liten för att inte tas på största allvar – och ingen är heller för stor. Välkommen hit!

  • Läs allt om senaste numret här!
  • Vill du annonsera i Vi Föräldrar eller på Viföräldrar.se? Klicka här.
  • Få Vi Föräldrars nyhetsbrev 2 gånger i månaden – klicka här!
  • Var med i vår panel – titta in här.
  • Om du några frågor om din prenumeration –  fråga oss här.
  • För att läsa din tidning på läsplatta och smartphone – klicka här.

 

Allt det här är Vi Föräldrar!

Magasinet Vi Föräldrar kommer ut 12 gånger/år. Här kan du prenumerera eller håll utkik efter erbjudanden på startsidan. Då betalar du mindre än i butik!

Magasinet Vi Föräldrar Gravid är en specialtidning för dig som väntar barn! Går inte att prenumerera på utan säljs i butik. Har du svårt att hitta ditt eget ex? Be din handlare ta in tidningen eller köp den här!

Nyhetsbrevet Vi Föräldrar Just nu – ett mejl vi gör om det senaste om barn och föräldraskap, direkt i din inkorg två gånger i månaden. Inget spam – bara 100 % användbar info. Prenumerera på vårt nyhetsbrev här.

Kurser Nu har vi lanserat vår första onlinekurs Sova hela natten – ge ditt barn bättre sömn utan sömnmetoder om barns sömn med vår barnpsykolog Malin Bergström. Kursen är ett samarbete med tidningen mama och Brillbee. Läs mer och prova här!

Event för föräldrar – i april 2018 är det dags igen för ett fullspäckat event igen. Läs mer och köp biljett här!

Böcker – vi säger bara ”Vi Föräldrars stora bok om barn” – vilken bok! Faktiskt den ENDA bok du behöver (tja, kanske förutom TROTSBOKEN då)! Köp dem här.

 


Webbshopen – fina och användbara föräldra- och bebisprylar till extra bra priser för våra magasinsprenumeranter. Shoppen!

Viforaldrar.se – sajten som du befinner dig på just nu. Passa på att klicka runt och läsa om allt ifrån hur man kan veta att förlossningen är nära till vad tassmetoden (jo, det har faktiskt med katter att göra) är för något. Saknar du något som du skulle vilja läsa? Mejla oss gärna!

Vi Föräldrar finns också på facebook, instagram, pinterest och twitter. Följ oss gärna!

 

Redaktionen, Vem på Vif:s redaktion kallar sig själv för ”en lejoninna”, vad gör redaktörs-Tove egentligen med våtservetterna (!?) och vilket föräldraråd ångrar AD-Marie bittert att hon inte följde …? Här kan du läsa mer om oss som jobbar på Vi Föräldrar!