Skriv ut våra tipspromenader – för både barnen och föräldrarna.

Tipspromenader för 2–7-åringar och föräldrar ♡

En tipspromenad är uppskattat på barnkalaset – eller varför inte på babyshowern eller dop- eller namnfesten? Vi har tre varianter. Skriv ut de som passar er!

Våra tipspromenader passar för:

☑ de minsta (2–4 år)
☑ de lite större barnen (5–7 år)
☑ papporna och mammorna 

 

Ska du ordna en babyshower? Låt de blivande föräldrarna testa sina kunskaper med föräldrapromenaden! Vet de hur många blöjor ett barn verkligen gör av med på ett år? Eller vilket bebisnamn som ökat mest i popularitet? På dopfesten eller namnkalaset blir det en rolig aktivitet för både vuxna och barn att gå tipspromenaderna tillsammans. Det finns en tipspromenad för små barn och en tipspromenad för lite större barn  ­– och en tipspromenad för de vuxna!

Tipspromenaderna finns här (öppnas i nytt fönster):

Tipspromenad för de minsta (2–4 år)
Tipspromenad för de lite större barnen (5–7 år)
Tipspromenad för föräldrar

Rätt svar hittar du här:

Facit till tipspromenaden för de minsta (2–4 år)
Facit till tipspromenaden för de lite större barnen (5–7 år)
Facit till föräldrarnas tipspromenad


Det här är Vi Föräldrar

Vi vill ge alla pappor och mammor (och dig som väntar barn förstås) uppdaterad och korrekt info – som en motvikt till alla åsikter och allt tyckande som ofta omgärdar barn och barnuppfostran. För att få svaren vänder vi oss till Sveriges främsta experter; ingen fråga är för liten för att inte tas på största allvar – och ingen är heller för stor. Välkommen hit!


Nyhet! Sova hela natten – utan sömnmetoder är en onlinekurs med Vi Föräldrar, tidningen mama och barnpsykologen Malin Bergström. Läs mer här!Nya numret av Vi Föräldrar – i butik nu!


Missa inte vårt supererbjudande: 5 nummer av tidningen Vi Föräldrar + välj en välkomstgåva för 179 kr! Läs mer här! ❥

Här kan du köpa senaste numret!

För dagliga uppdateringar följ Vi Föräldrar på facebook.


Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler