Vi Föräldrar nummer 9 2008

I Vi Föräldrar nummer 9, som finns i butik den 10 juli och når prenumeranterna fyra, fem dagar tidigare, kan du bland annat läsa om:

Syskonbråk. Sommarlov – och plötsligt blir det massor av tid för småtjafs mellan syskonen. Men hur ska man som förälder reagera? Gå in och medla eller låta barnen reda ut bråken själva?

Jesper Juul coachar. Petters och Sannas tvillingson Wille drabbades förmodligen av en hjärnskada när han blev sjuk efter födseln. Föräldrarna vill ha hjälp med att stärka sonens självkänsla, men de vill också hitta en gemensam syn på barnuppfostran.

På inlines mot barncancer. Kenneth Brocknäs dotter Ebba dog i cancer, 6 år gammal. Förra sommaren åkte Kenneth Skåne runt på inlines för att hedra Ebbas minne och för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Bag-in-box-mamma. Alkoholkonsumtionen ökar, mest bland kvinnor, och en av anledningarna är bag-in-boxen. Allra mest dricker vi under juli månad. Alkohol har blivit en naturlig del av det sociala livet.

Mamma och alkoholist. Efter ännu en krogkväll  insåg Jennie att hennes liv kretsade kring alkohol, barnen var inte längre viktigast. Idag är hon nykter och jobbar på att reparera relationen med barnen.

Våra bästa & sämsta köp. Att få barn innebär för det mesta en massa inköp, men det är inte alltid prylarna kommer till användning. Här berättar 10 familjer om sina bästa – och en del helt onödiga – köp.

Barnmode. Mjuka och fina sommarkläder att leka och busa i.

Lyxcamping. Den nya trenden för barnfamiljen heter lyxcamping. Det är billigt, ombonat och ett bra sätt att resa på.

Föräldratest. Vilken sorts föräldrar är ni – Simpsons eller Sopranos? Testa er själva i vårt lagom ovetenskapliga föräldratest!

NUVARANDE Vi Föräldrar nummer 9 2008
NÄSTA Rätt om hormonspiral