Vi Föräldrar nummer 6

I Vi Föräldrar nummer 6, som finns i butik från och med den 30 april och når prenumeranterna fyra-fem dagar innan, kan du bland annat läsa om:

Att slå sitt barn. När dottern Maja inte ville sluta skrika tappade Susanne kontrollen och örfilen var ett faktum. Efteråt kom skam- och skuldkänslorna.

Prat om amning. Amning kan vara både stressande, rofyllt, underbart och smärtsamt. Vi har pratat amning med några nyblivna mammor och pappor.

Jesper Juul coachar. Livet med dottern Olga, 3 år, är en ständig maktkamp. Ulrika och Tomas tillvaro försvåras också av att Tomas tidvis är deprimerad.

Med bebisen på festival. Amanda och Jonas tog med dottern Mod, 4 månader, på Peace and Love-festivalen i Borlänge. Läs Amandas dagbok. Fler festivaltips hittar du här.

Glutenintolerans. När Ella var 1 år började hon må dåligt. Hon kräktes ofta och blev apatisk. Det visade sig att Ella var glutenintolerant, ett tillstånd som drabbar tre barn av 100.

Syskonstödjare. På Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg jobbar Toni Berisa. Hans uppgift är att stödja syskonen till svårt sjuka barn.

Liten författare. Linus, 5 år, är storebror till Sofie som har ett funktionshinder. Han har skrivit en bok om sin lillasyster: Min lillasyster sitter i rullstol ibland. Läs mer och ladda ner boken här.

4 x tvillingar.Tvillingsystrarna Lotta och Cilla har fått varsitt tvillingpar själva. Och storebror Micke har också tvillingar…

Resa med barn. Reportage om Medelhavspärlorna Sardinien och Kroatien, perfekta för barnfamiljer.

Gröna fingrar. Det är enkelt att fixa ett eget hörn för barnen i trädgården.

Ryska pappor. Svenske Mats Berggren åkte till Ryssland för att göra det omöjliga – starta pappagrupper.

Mode. Sommarsköna kläder att vara sig själv i.

Gökotta. Ta med barnen på en gryningspicknick. Här hittar du recepten på nässelsoppa och kanelbrownies.

Hälsa & Skönhet. Vinn en lyxhelg för två i Jönköping (totalt värde cirka 7 000 kronor).

Test: Solkrämer. Vi har testat 14 solkrämer för barn.

NUVARANDE Vi Föräldrar nummer 6
NÄSTA Nästa nummer