Vi Föräldrar nummer 10

I Vi Föräldrar nummer 10, som finns i butik från och med 12 augusti och når dig som prenumererar fyra–fem dagar tidigare, kan du bland annat läsa om:

Sluta amma. Ibland bestämmer bebisen själv när det är dags att sluta amma, ibland känner mamma att det är dags. Hur gör man för att det ska bli så bra som möjligt?

Dags att börja förskolan. Hur går inskolningen till? Vilken slags förskola ska man välja? Hur funkar det på förskolan egentligen? Läs vår guide!

Bästa miljöbilen. För att en miljöbil ska passa småbarnsfamiljen bör den vara säker och rymlig.  Vi har utsett 2008 års familjevänligaste miljöbil.

Jesper Juul coachar. Storasyster Julia styr hela familjen, och bråkar med sin lillasyster. Ann-Sofie och Per får hjälp med att hantera situationen.

Mamma och före detta anorektiker. Nikki hade äntligen blivit fri från sin anorexi. Då blev hon gravid. Hennes stora rädsla är att dottern Chaya ska få en osund inställning till mat.

Marianne adopterade embryon. Ensamstående Marianne ville ha syskon till sin äldsta dotter Alice. Hon adopterade Ella och Max när de var embryon.

Livets stora skeenden. Världen över firas livets stora skeenden. En katolsk ceremoni är till exempel att låta en man utklädd till djävulen hoppa över nyfödda barn för att skrämma bort ondskan.

Test: fotoföretag. Papperskopiorna blir överlag bra, visar vårt test av framkallningsföretag. Det som skiljer företagen åt är pris, service och användarvänlighet.

Vinn lyxig helg! Tävla och vinn en övernattning i familjerum på Quality Hotel Globe i Stockholm, frukostbuffé, present till barnen på hotellrummet, entré till Junibacken och inträde på UnderBARA BARN-mäsan i Stockholm för en dag (mässan pågår den 31 oktober–2 november).

NUVARANDE Vi Föräldrar nummer 10
NÄSTA Nya vänner