Malin Bergström, Vi Föräldrars barnpsykolog.

Fråga Malin - här kan du ställa din fråga

Undrar du något om barn eller föräldraskap? Ställ din fråga till vår barnpsykolog Malin Bergström!

Malin Bergström svarar på frågor som rör föräldraskap och barn i förskoleåldern, med fokus på de allra minsta. Du kan ställa din egen fråga via formuläret här nedan. Det går också bra att mejla din fråga till fragamalin@vf.bonnier.se eller skicka den till Vi Föräldrar, Fråga Malin, 105 44 Stockholm.

När du ställer din fråga godkänner du samtidigt publicering i tidningen Vi Föräldrar, på viforaldrar.se och i andra publikationer och kanaler under varumärket Vi Föräldrar. Du godkänner också att din fråga kan komma att bearbetas (till exempel kortas) och att den kan publiceras utan ditt namn. Om din fråga besvaras behöver du inte vänta tills tidningen kommer ut – du får ett mejl så fort Malin har svarat!

Du kan vara anonym.

Malin Bergström är Vi Föräldrars barnpsykolog med lång erfarenhet från barnhälsovården (bvc) och barn- och ungdomspsykiatrin (bup). Malin är också forskare på forskningsinstitutet CHESS, Karolinska institutet och Stockholms universitet, samt författare till boken Lyhört föräldraskap.

Namn:
E-post:
Fråga:
Captcha

Se även

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler