4 bra sajter när du ska sälja på nätet

På Tradera säljs i snitt tre barnplagg i minuten och 9 av 10 barnfamiljer har köpt eller sålt något på Blocket. Här är fyra bra sajter för dig som rensat bland barnens kläder och prylar.

Blocket.se
Sju av tio svenskar har köpt eller sålt på Blocket, och bland barnfamiljer är siffran nio av tio. 20 procent säljs inom ett dygn, 60 procent inom en vecka. Annonserna kostar mellan 10 och 110 kr, barnkläder kostar 10 kr. Varje vecka görs 150 000 sökningar på Blocket efter barnvagnar, och 25 000 efter Tripp-trapp-stolar.

Polarnopyret.se
Polarn och Pyret har en egen köp- och säljfunktion på hemsidan.
 
Tradera.com

Barnkläder är den tredje största produktkategorin på Tradera och ökar stadigt. Det säljs i snitt tre barnplagg i minuten, dygnet runt, året om. Auktionerna ligger ute två till fjorton dagar, man väljer själv. Avgiften till Tradera är åtta procent av försäljningsvärdet, minst 3 kronor men aldrig mer än 100 kronor. Tradera finns även som app till Android och Iphone, så att man kan lägga ut annonser och buda även när man inte sitter framför en dator.

Loppi.se

Köp- och säljsajt med begagnade barnartiklar. Man kan betygssätta sin pryl så att köparen vet i vilket skick den är. En procent av Loppis intäkter går oavkortat till bra projekt och organisationer för barn och/eller miljö.

Lästips: Sälja på nätet – 8 bästa tipsen

NUVARANDE 4 bra sajter när du ska sälja på nätet
NÄSTA Sälja på nätet – 8 bästa tipsen