Gå med i Föräldrarådet

Vilken barnvagn är bäst? Hur nattar du? Vill du testa en ny slags barnsele? Det är exempel på frågor som vi ställer till de småbarnsföräldrar som anmält sig till Vi Föräldrars föräldraråd. Gå med du också!

Föräldrarådet – ett viktigt bollplank
Det är du som är småbarnsförälder som är Vi Föräldrars viktigaste bollplank. Vi vill därför veta vad du tycker!

Som deltagare i vårt Föräldraråd kan du bli kontaktad av oss som jobbar på Vi Föräldrars redaktion – ibland hör vi av oss ofta, ibland sällan, ibland inte alls. Du väljer själv om du vill delta och det är fritt fram att tacka nej till allt!

Föräldrarådets uppgift

Det här är några exempel på vad vi ofta behöver Föräldrarådets hjälp till:

Testa en ny produkt.
Många av Vi Föräldrars tester utförs i laboratorium, till exempel för att vi ska kunna berätta om produkterna uppfyller de säkerhetskrav som ställs på dem enligt gällande standard. Andra tester utförs av familjer i vårt föräldraråd, för att vi ska kunna berätta hur produkterna är att använda.

Besvara en enkät. Ibland vill vi veta hur just DU har det – du som lever mitt i bebis- och småbarnslivet. Det kan handla om frågor som ”Hur gör du när du nattar?”, ”Vilken är ditt snabbaste vardagsrecept?” och ”Hur valde ni namn till ert barn?”. Enkäterna kan publiceras i Vi Föräldrar eller i någon av våra specialtidningar Gravid och Första Året.

Ge ett råd till andra föräldrar. Ibland vill man få stöd i föräldraskapet från andra föräldrar, inte bara från experter. Till Föräldrarådet kan den förälder som behöver råd höra av sig. Vi mejlar ut frågan till er som har anmält er till Föräldrarådet. Självklart är det helt frivilligt att svara och du kan vara anonym.

Vill du ingå i vårt Föräldraråd?

Skicka ett mejl till foraldraradet@vf.bonnier.se.

Berätta var du bor, hur många barn du har, när de är födda och hur vi kan nå dig. Om du är gravid, berätta när det är beräknad förlossning. Observera att vi inte kan lova att din intresseanmälan leder till medverkan. Vi har tyvärr inte heller någon möjlighet att skicka bekräftelse på att vi har tagit emot ditt mejl.

Vill du ställa en fråga till Föräldrarådet?

Skicka ett mejl till foraldraradet@vf.bonnier.se och märk ditt mejl ”Fråga Föräldrarådet”. Du kan också ställa din fråga i Föräldrarådets forum: viforaldrar.se/forum.

Vill du inte vara med i Föräldrarådet längre?
Du kan när som helst gå ur Föräldrarådet. Skicka ett mejl till foraldraradet@vf.bonnier.se. Skriv ”Nej tack” i ämnesraden.
 

NUVARANDE Gå med i Föräldrarådet
NÄSTA Föräldraledighet – så funkar det!