Vinterns nya åkpåsar

Se några av vinterns nya åkpåsar i vårt bildspel. De som hör till särskilda barnvagnsmärken kan ändå passa andra vagnar – prova dig fram.

Vill du ha en guldskimrande åkpåse, en blommig eller kanske en i Paul Frank-design?

Säsongens åkpåsar finns i många olika varianter, se några av dem i vårt bildspel. Klicka dig fram bland åkpåsarna och läs fakta i texten under bilderna.

1. Brios Shiny är fodrad med fleece, med dragkedja runt om som gör att överdelen kan tas av och underdelen användas som en sittdyna om man så vill. Finns i flera färger, även silver och guld. Cirka 995 kr.

2. Lodgers åkpåse Bunker är i dubbla lager fleece, under vintern kan man använda båda lagren. Det större yttre lagret har kardborrband så att man kan knäppa ihop den. Det inre lagret fungerar även som en dyna, t ex under sommaren. Lagren kan användas separat eller ihop. Finns i 12 färger, bland annat cerise och lila med broderier, och enfärgad brun. Pris cirka 949–1 049 kr.

3. Svenska Elodie details gör åkpåsar med mönstrade tyger och i denim och sammet. Överdelen kan tas av för att använda underdelen enbart som dyna. Cirka 999 kr.

4. I februari 2009 kommer Bugaboo med en specialkollektion åkpåsar, fyra stycken olika, i Paul Frank-design. Rek pris 1 299 kr.

5. Emmaljungas Quadrolift kan användas såväl som dyna eller hel åkpåse sommar som vinter: dynans ena sida är en konstfäll och den andra sidan har en yta i fleece. Den kan även användas som lift i ligg- eller sittvagn. Finns i 24 olika färgställningar. Cirka 1 795 kr (i konstläder 1 995 kr).

Läs mer om åkpåsar i Vi Föräldrar 14/2008 

NUVARANDE Vinterns nya åkpåsar
NÄSTA Surftips till e-tomten!