Välkommen till Vi Föräldrar TV!

Nu lanserar viföräldrar.se filmer om barns sjukdomar, symtom, skador, spädbarn och aktivitetstips för de små. Missa inte heller filmerna som visar hur ditt barn utvecklas under det första året.

Nu händer det saker på viforaldrar.se! Vi är mycket stolta över att kunna presentera Vi Föräldrar TV.

I Vi Föräldrar TV kommer vi bland annat kunna ta del av lille Teos utveckling under hans första 15 månader i livet. Vi får följa Theo från det att han är ett litet nyfött knyte tills han tar sina första steg, och hur han vid 15 månaders ålder upptäcker tyngdkraften!

Tanken är att du som förälder ska få chansen att förstå ditt barns utvecklingsfaser som de allra flesta barn går igenom under det första levnadsåret.

Våra filmer, som naturligtvis är framtagna och godkända av läkare tillsammans med Vi Föräldrar, kommer kunna ge dig svar på många frågor du har om ditt barn.

I Vi Föräldrar TV hittar du filmer som visar olika sjukdomar, symtom, skador, spädbarn och aktivitetstips för småbarn. Att bada ett spädbarn kanske inte är det mest självklara när man väl står där med ett litet knyte. Och vad är egentligen skillnaden på svinkoppor och mollusker?

Just nu arbetar vi med att knyta ihop relevanta artiklar till de olika filmerna, allt för att kunna erbjuda ett så komplett föräldramaterial som möjligt till våra läsare.

Skriv gärna till oss och berätta hur du uppfattar Vi Föräldrar TV!

Till Vi Föräldrar TV

NUVARANDE Välkommen till Vi Föräldrar TV!
NÄSTA Kan man få veta könet?