Nellie vann omslagstävlingen

Nellie vann Vi Föräldrars populära omslagstävling! 

Hon röstades fram av Vi Föräldrars läsare bland de över 7 000 tävlingsbidrag som laddades upp på viforaldrar.se under april och maj i år.

Grattis, säger vi från hela redaktionen!

Grattis Nellie!
Nellie Bollerup, nybliven 1-åring, vann Vi Föräldrars stora omslagstävling. När Vi Föräldrar når mamma Malin på telefon sitter hon utomhus i ett sommarvarmt Piteå.

Grattis Malin, Nellie vann omslagstävlingen!
– Gjorde hon? (paus) Är det sant? (ny paus) Jaaa! Vad roligt!!!

Vem var det som anmälde Nellie till tävlingen?
– Det gjorde jag, jag tänkte att hon är ju världens sötaste så det är klart hon kommer att vinna! Nä, jag skojar, men ända sedan hon föddes har hon haft en tjock kalufs och alla människor vi möter, även sådana som vi inte känner, kommenterar hur söt hon är.

Berätta om den stora fotograferingen i Stockholm!
– Allt gick jättebra, både stylisten och fotografen var så proffsiga, det märktes att de hade gjort det här förut. Vi flög från Piteå på morgonen och passade på att gå lite på stan först. På väg till studion mötte vi en av de andra omslagsfinalisterna och pratade lite med dem. Det gick jättebra för Nellie när hon skulle fotograferas, hon tyckte att det var roligt. Efteråt somnade hon på hotellrummet, hon var rätt trött…

Vad händer i höst?
– Nellie ska börja på dagis i mitten av september, det är en ur- och skur-förskola. Nu känns det bra, men för några månader sedan kändes det lite jobbigt, det var innan jag visste att jag kunde jobba 75 procent. Så i höst blir det mest fokus på jobb, förskola och så skola för Nellies storebror Fabian, som börjar 2:an.
 

Vilken succé!

I april 2010 lanserades Vi Föräldrars allra första omslagstävling, där tidningens läsare kunde tävla med sina barn om att få pryda tidningens omslag och vinna fina priser. ­På 2 månader laddades cirka 7 000 bilder upp här på viforaldrar.se.

Den 29 maj höll Vi Föräldrar ett omslagsevenemang i Kista galleria i Stockholm, där Önskefoto fanns på plats med fotografer. Under dagen fotograferades över 100 deltagare till tävlingen.

De 5 barn som fått flest röster fick vara med i ett modereportage i Vi Föräldrar nr 9, och röstningen på dessa 5 finalister avslutades den 13 juli 2010. Vinnaren pryder omslaget på på Vi Föräldrar nr 11, 2010 och fick dessutom ett presentkort på Kids court i Kista galleria på totalt 5 000 kr.

Vi Föräldrars omslagstävling fortsätter! Håll utkik i tidningen och på webben i höst!

NUVARANDE Nellie vann omslagstävlingen
NÄSTA Blodprov om klimakteriet ifrågasätts