Missa inte Kaos-Jenny!

Läs hennes blogg om det fantastiska kaoset.

Med fyra barn blir det lätt kaos – men aldrig långtråkigt, och ofta fantastiskt. Det tycker Jenny som står bakom vår allra mest lästa läsarblogg ”Fantastiskt KAOS”.

Ända sedan ”Kaos-Jenny” skapade sin läsarblogg här på viforaldrar.se är det många som har läst, känt igen sig, skrattat och kommenterat hennes inlägg.

Läsarkontakten är hon glad för.

– Kommentarerna peppar mig att blogga även om jag ibland tänker att jag inte har tid.

Om Kaos-Jenny

Ålder: 37
Familj: Mannen, Lillasyster, 3, Lillebror, 5, Storasyster, 8, och Storebror 10.
Bor: I ett litet rött stökigt hus med vita knutar
Det bästa med att vara förälder: Att livet blir så mycket större, hemskare och häftigare samtidigt. Gapskratt, upptåg, kramar och att man har chansen att få se myror från en nygammal synvinkel igen. Man har stora möjligheter att utvecklas som människa genom de nya små människor som man har fått äran att hänga med i början av deras livsresa. Men Jenny ser till att ta sig tid.

– Jag knycker mig tid helt enkelt, mest blir det nog på kvällar och nätter men jag tycker att tiden är välinvesterad.

Vad är det bästa med att blogga?
– Att man kan skriva av sig. Att jag kan stå i en kaotisk situation och helt plötsligt börja flina och tänka att det här blir nog en schysst blogg som kan glädja någon annan i alla fall. Tro mig, jag behöver inte fejka såna situationer, de kommer bara av sig själva. Ibland blir jag själv förvånad.

Och nu har du flyttat till en mer framträdande plats på viforaldrar.se. Hur känns det?
– Spännande och roligt men samtidigt är det förstås som alla förändringar i livet, till och med att få en bebis, fastän man har längtat – lite pirrigt.

Vad kan vi förvänta oss att läsa om i din blogg?
– Allt talar för att jag kaosar vidare så det blir nog fortsättningen om Drottningen i Stökrikets äventyr och funderingar.

Adressen till Jennys nya blogg är viforaldrar.se/bloggar/fantastiskt-kaos

NUVARANDE Missa inte Kaos-Jenny!
NÄSTA Viktigt att se över sin närmiljö