Shutterstock

Mindre julklappshets, ja tack!

Hur ger vi vuxna paket till varandra nu när det finns barn i släkten? Vi har tre förslag!

1. Alla vuxna köper varsin julklapp för cirka 100 ­kronor (det kan bli många pocketböcker, ­biobiljetter och delikatesser som en god ost eller olivolja). Lägg alla paket i en hög, snurra flaska och se vem som får vad!

2. Ge alla vuxna i släkten en gåva från en välgörenhetsorganisation. Till exempel möjligheten för ett barn att gå i skolan, rent vatten att dricka – eller varför inte ett sött armband från kampanjen Trees & Love.

3. Om ni vet vilka som ska fira jul ihop; skriv lappar med allas namn, vik ihop och lägg i en korg. Låt var och en dra en namnlapp. Till den personen ska man köpa en fiiiin julklapp!

Artikeln publicerades i Vi Föräldrar 12/2016
Nyhet! Kurs: Sova hela natten – utan sömnmetoder med Vi Föräldrar, tidningen mama och barnpsykologen Malin Bergström. Läs mer här!Nya numret av Vi Föräldrar – i butik nu!


Missa inte vårt supererbjudande: 5 nummer av tidningen Vi Föräldrar + ett fint matset från Rice för bara 179 kr! Läs mer här! ❥

Här kan du köpa senaste numret!

För dagliga uppdateringar följ Vi Föräldrar på facebook.


Se även

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler