BB-väskor! Hitta en ny fin favorit att packa i

Det kan vara kul att förbereda förlossningen med att packa sin bb-väska och då extra kul om väska är ny och fin. Eller kommer du använda en gammal favorit?

Här är i alla fall åtta tips på snygga väskor som funkar att packa i.

Bb väska

 

Enkel canvasväska från Lindex, får plats med mycket, kan användas till annat och är enkel att slänga ner saker i, 299 kr.

 

Bb väska

Lyxig klassiker från Marimekko, glada färger i det klassiska unikkomönstret, 1095 kr och finns på designonline.se.

Bb väska

Enkel, mönstrad väska från H&M. Som en enkel dag på stranden, bara kasta ner sakerna och dra, 199 kr.

Bb rygga

Något för dig som verkligen tycker det är ett äventyr, eller som att klättra över ett berg! Ryggsäck från Fjällräven 1 499 kr och finns i flera färger.

Bb väska

Behöver du ta med dig mycket? Kanske egen filt, tofflor, morgonrock och ja, allt du behöver? Välj en stor väska, här från Granit för 279 kr. Perfekt till annat också.

Bb väska

Som en picknick i parken. Enkelt att packa i, glad färg och lätt att slänga över axeln när det ska vankas runt. Från Åhlens för 249 kr.

Bb väska

Du kanske inte känner att du behöver ta något alls? Kanske gjort det här förut? Då är det ändå kul med en ny väska. Här en liten fin handväska från Rules by Mary för 399 kr, finns på accessora.se

BB väska

Lite lyx? En riktigt grön väska, lite chic och ger en lite lyxig känsla till hela bb-väskan. Den här kommer från Peices och finns på nelly.com för 899 kr. 

Se även

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler