Billiga barnkläder – fem sajter som säljer

Billiga barnkläder! Nu är det vår och dags att förnya garderoben med jackor, mössor och vantar. Vi tipsar här om fem bra sajter som säljer barnkläder till låga priser.

Barnkläder är otrolig populär handelsvara på nätet. Barnen växer ur sina kläder fort och man behöver byta upp sig i storlekar. Tradera och E-bay är vanliga bytesplatser för barnkläder, men också de stora klädkedjorna har bra priser i sina webbshopar. Utöver det finns det många små aktörer som säljer nya och second hand-kläder. Här nedan tipsar vi om fem.
   Har du fler tips och vill dela  – gå in i vårt forum.

Fantastiska barns webbbutik – second hand-kläder till bra priser och skicket är bedömt och står intill bilden. Frakt kostar 50 kronor oavsett hur mycket du beställer.

Fantastiska barn-webbshop

 

Favoriter i repris – Second hand-kläder till bra priser. Frakt kostar 69 kronor fritt vid beställning över 400 kronor. Enkel sajt med bra bilder på kläderna.

http://www.favoriterirepris.se/

 

Lasse liten – Barnkläder till bra priser, även kända märken finns och senaste säsongen reas ut.

Lasse liten-webbshop

 

Fina barn – Annorlunda kläder till bra priser. Fraktkostnad 30 kronor.

Fina barn-webbshop

 

Net kids ger till välgörenhet – Second hand-kläder i butik med bra urval, ger viss del till Barncancerfonden, enligt text på hemsidan. Betala mot postgiro eller vid hämtning i Nacka.

Net-kids webbshop

NUVARANDE Billiga barnkläder – fem sajter som säljer
NÄSTA Vi söker dig som just blivit gravid!